Separationsangst – alene hjemme problemer

Har din hund problemer med at være alene hjemme? Går din hund i panik, når du går hjemmefra? Gør eller hyler? Destruerer hjemmet? Har du fået klager fra naboer? Har du ondt i maven, når du går fra din hund? Så er jeg her for at hjælpe.

Du er ikke alene. Separationsudfordringer er en af de mest almindelige adfærdsudfordringer. Det betyder heldigvis, at vi har god data og belæg for, hvad der virker. Arbejdet med separationsangst er langsigtet, og jeg er med jer alle skridt på vejen og tilrettelægger en plan efter den enkelte hund og ejers liv. Træningen udføres af ejer efter en personlig, tilrettelagt plan med daglige øvelser. Derfor kan jeg hjælpe, uanset hvor i landet I bor.

At afhjælpe alene hjemme udfordringer er ofte et længerevarende projekt. Derfor anbefaler jeg minimum 5 ugers forpligtelse til træningen, og min træning kører i 5 uger cyklusser.

Separationsangst: Hund alene hjemme-protokol

  • Indledende virtuel session (60-90 min) med undersøgelse af bagvedliggende årsager til separationsangst. Her gennemgår vi din hunds historik med alene hjemme og jeres mål, og jeg vurderer din hunds nuværende alene hjemme situation
  • Observation af hundens adfærd
  • Vurdering af din hund nuværende alene hjemme status
  • Skræddersyet træningsplan med 25 træningsøvelser (5 ugentlige man-fre i 5 uger)
  • Daglig gennemgang af træning
  • Fuld support på mail og telefon indenfor kontortid
  • 5x ugentlig status på Zoom med justering af plan

Pris for 5 uger: 3495 kr. (699 kr. pr. uge)

Pris for 10 uger: 6500 kr. (650 kr. pr. uge)

Book mig ved at udfylde formularen herunder:

Instagram/Google/henvisning?

Din træner

Du arbejder intensivt og personligt med mig, Emilie Borup Preuss. Jeg ejer Hundesnude, og derudover er jeg certificeret hundetræner og har speciale i separationsangst og alene hjemme udfordringer. Jeg er her for at hjælpe dig med at lære din hund at være komfortabel alene. Du kan læse mere om mig og mine egne hunde her.

Følg Hundesnude på Instagram og se flere af vores hunde og historier og flere tips til livet med hund.