Hund trække i snoren

Gå pænt i snor: Lær din hund ikke at trække i snoren

Mange hundeejere kan nikke genkendende til., at deres hund trækker på gåturen. Måske bliver armen revet halvvejs af, og med en stor hund kan det næsten giver skulderskader at lufte hunden. Eller også er det små hunde, der vikler sig ind i både snor og menneskeben. Dertil kommer, at hvis man bruger et halsbånd, og din hund trækker i snor, kan det give skader på hundens sarte nakkeregion. Så det er vigtigt at få en god gåtur både for hund og menneske og afhjælpe, at din hund trækker. Og jo før jo bedre, for det er trods alt noget, vi ved, vi skal gøre flere gange dagligt resten af hundens liv.

Når vores hund trækker i snoren, er det selvforstærkende, fordi når hunden trækker, så kommer den fremad – som jo er det, den er ude efter. Og hunde gør kun det, der kan betale sig for dem. Derfor er det også helt almindeligt at opleve, at det “bliver værre” med tiden.

6 trin til en hund, der ikke trækker i snoren

I videon her gennemgår jeg 6 trin til få en harmonisk gåtur uden at hunden trækker:

  • Trin 1: Sæt dig et klart mål.
  • Trin 2: Vælg den rigtige snor.
  • Trin 3: Forebyg trækken
  • Trin 4: Sæt hunden op til succes – start indendørs
  • Trin 5: Frem med godbidderne!
  • Trin 6: Sæt kommando på

Videoen er en komplet guide til at træne hunden den specifikke adfærd at gå med løs snor tæt på ejeren. Og vi gør det naturligvis helt uden straf, tvang, stødhalsbånd, og hvad der ellers findes på markedet.

I naturlig forlængelse af at gå pænt i snor kommer naturligvis indkaldstræning. Og det har jeg lavet en guide til lige her!

Skal vi træne sammen?

Hvis du nu har fået godt styr på gåturen, og nu vil du gerne lære din hund at gå uden snor og altid komme, når du kalder, eller måske undgå at spise cigaretskoder på turen? Eller måske har du brug for lidt mere hjælp til at afhjælpe, at din hund trækker? Jeg tilbyder private hundetræningsforløb i Storkøbenhavn – du kan læse mere og booke et forløb lige her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *